2010-01-14 15:26:35• hírek • Velvet.hu

Rákkal kezelik a Dexter sztárját

A Dexter című sorozat vérnyom-elemző sorozatgyilkosa, és a Sírhant művek meleg temetkezési vállalkozója szerepében ismertté vált színész, Michael C. Hall csütörtökön jelentette be, hogy egy Hodgkin-limfóma nevű rákbetegséget diagnosztizáltak nála.

"Tulajdonképp szerencsés vagyok, amiért ilyen korai, jól kezelhető és gyógyítható állapotában fedezték fel nálam a betegséget" - mondta el a színész, aki rögtön meg is köszönte orvosainak és a nővéreknek a hozzáértő ápolást. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor derült ki a betegség, de a színész szóvivője, Craig Bankey szerint jól reagál a kezelésekre - írja a People.

Az mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy Hall feleségével, Jennifer Carpenterrel - akivel egyébként a Dexter forgatásán ismerkedett meg, a sorozatban a nő a húgát alakítja -, részt akar venni a vasárnapi Golden Globe gálán. Következő szombaton pedig a Screen Actors Guild Awards-ra hivatalosak.

Michael C. Hallt Golden Globe-díjra a legjobb sorozatszínész kategóriában jelölték, a Dexter pedig a legjobb (drámai) sorozat címért indul. A Screen Actors Guild Awards gálán pedig szintén több díjat is beseperhetnek a sorozattal, aminek ötödik évadját elvileg valamikor 2010-ben kezdik majd el forgatni.

A 38 éves színész szóvivőjén, Craig Bankeyn keresztül természetesen orvosainak és az őt ápoló nővéreknek is köszönetet mondott, és egyúttal azt is kifejtette, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért a betegsége elég jól gyógyítható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: